Tapping for Living

Hej och varmt välkomna. I dagens inlägg vill jag rikta mig särskilt till er som mår dåligt psykiskt. Jag har särskilt många läsare i Norrköping med omnejd eftersom jag själv bor här och ofta skriver om sådana saker som berör oss i Norrköping. Så vill du nu få hjälp till att slippa må dåligt här i Norrköping så kan du få hjälp genom att höra av dig till ett företag som heter Tapping for Living. Jag kan stå för det här inlägget och för den här rekommendationen till hundra procent för jag har själv fått hjälp av Tapping for Living, hjälp som har fungerat. Eftersom vi alla är olika finns det givetvis ingen universallösning som fungerar på alla som vill få hjälp till att slippa må dåligt i Norrköping med omnejd, men samtidigt vore det väldigt dumt att avfärda det här utan att ens ha provat. Jag har provat många olika behandlingar både inom psykiatrin och sådant som kommunen har ställt upp med. Inget har väl riktigt fungerat på allvar, men den hjälp jag har fått av personen på Tapping for Living har fungerat riktigt bra och för första gången på flera månader känner jag att jag har blivit den person som jag vill vara. Jag är så otroligt tacksam för att det här företaget finns och att få dela med mig om det här till er är det finaste jag kan få göra just nu. Om du vill veta mer om det här företaget och om hur det fungerar med den här behandlingen som de erbjuder till er som vill slippa må dåligt i Norrköping med omnejd så kan du gå in på deras hemsida och läsa mer om dem och deras behandling där.