Söker ni efter en blomstebutik i Höör med omnejd?

God morgon och välkomna till bloggen alla kära läsare som dag ut och annan in vill läsa om vad som är på gång här nere i Höör! I morgon ska jag till Skånes Djurpark. Jag lovar att ta massvis med foton och lägga ut, och givetvis blir det ett blogginlägg, för i den här bloggen skriver jag om olika upplevelser både i stort och i smått! Men i det här inlägget ska jag skriva om en blomsterbutik i Höör som heter Kreativa Blomster. 

 

Det kan finnas olika orsaker till att man behöver besöka denna blomsterbutik i Höör, till exempel så kanske man behöver köpa begravningsblommor. Det var det som jag behövde hjälp med häromsistens. Det är väl för sorgligt när man måste ta ett sista avsked. Man vill ju ändå försöka få det här till att bli en fin stund, och då är en del i det hela det här med begravningsblommor. Jag kände mig lite osäker och bortkommen, för jag vet ingenting egentligen om begravningsblommor och hur det förväntas att det ska vara. Desto bättre då att personalen på Kreativa Blomster är så ödmjuka och hjälper till på ett sådant fint sätt. Ingen fråga är för dum för att ställa till dem. Och så förklarar de och hjälper till och jag måste säga att bemötandet och hjälpen som jag fick var jättefint! Jag tycker jättebra om denna blomsterbutik i Höör, och eftersom blommor i allra högsta grad handlar om att uppleva med sina sinnen, så rekommenderar jag er att gå in i deras butik oavsett om det är blommor eller begravningsblommor som ni är intresserade av. Även för er på närliggande orter, som till exempel i Lund eller Eslöv, som söker en blomsterbutik, kan vända er till Kreativa Blomster.