SF Rör & Värme

Hej och god morgon. Det var dags för mig att göra något för att minska mina uppvärmningskostnader som hade skjutit i höjden. Jag är väl precis som alla andra människor idag, medveten om att vi har ett problem med global uppvärmning och miljöförstöring. Jag ville därför göra en riktigt bra insats både för miljön och för mig själv, genom att installera bergvärme. Det finns en rörmokare i Kramfors som hjälper sina kunder med att installera bergvärme, och detta företag heter SF Rör & Värme. Jag bor i Kramfors och hade hört talas om det här företaget genom att jag läst om dem någonstans i på internet. Jag kommer inte ihåg på vilken sida, men det spelar ju ingen roll heller egentligen. Jag visste i alla fall att denne rörmokare i Kramfors kunde hjälpa till med bergvärme, så jag tog kontakt med dem, och på den vägen är det, som man säger. 

 

Jag har nu fått installerat bergvärme. Jag tycker det vore bra om ni läsare i bloggen får upp ögonen för det här företaget, för ni vill säkert precis som jag vara med och rädda vår planet från miljöförstöringar och global uppvärmning. Vad passar då bättre än att låta naturen vara den som förser våra hem med energi? Mer miljövänligt än så här lär det ju knappast bli. Jag hoppas att även ni ska komma att intressera er för vad denna rörmokare i Kramfors kan hjälpa till med. För som det VVS-företag detta är så kan de givetvis hjälpa till med mycket mer än bergvärme. Jag är i alla fall riktigt nöjd med att jag nu har gjort denna investering, för inom några år har hela investeringen betalat sig själv.