En blomsterbutik i Örkelljunga

Hej och återigen hej, alla mina vänner! Krukväxter i all ära, men det ska vara snittblommor om ni frågar mig! Jag är så glad över att det finns en så härlig butik som säljer blommor i Örkelljunga. Tack vare att Lilla Tingberg Gott För Kropp o Själ finns, det är namnet på denna blomsterbutik i Örkelljunga, så slipper jag att ta bilen till stormarknaden varje gång jag ska köpa blommor. Jag har väldigt många följare på den här bloggen som känner till mitt stora intresse för blommor, och då jag har extra många följare i Örkelljunga med omnejd, så är det inte konstigt att så många av er den senaste tiden ställt frågor till mig både via e-post och i sociala medier, om jag inte kan rekommendera ett företag som säljer blommor i Örkelljunga. Det är roligt att ni vänder er till mig, för jag vill verkligen hjälpa till! 

 

Nu har jag ju en hel del som följer mig på Instagram och Facebook, men jag är en rätt så privat person som långt ifrån alltid godkänner alla följarförfrågningar som dagligen kommer in. Därför tänkte jag att det vore bra att skriva ett litet inlägg här på bloggen idag, för då vet jag att alla kan ta del av denna information angående blommor i Örkelljunga. Lilla Tingbergs Gott För Kropp o Själ gör i ordning riktigt vackra buketter, och de säljer även stenar och kristaller. Jag är så glad över att det finns en blomsterbutik som säljer blommor i Örkelljunga, för detta är verkligen en bra service för alla oss som bor här. Dessutom kan man alltid få råd angående begravningsblommor om man frågar den kunniga personalen i denna butik. Besök gärna Lilla Tingbergs Gott för Kropp o Själ på deras hemsida och låt er bli inspirerade av allt vackert ni finner i galleriet!