Anna medium i Skåne

Välkomna till mig och till ett inlägg som ska ta upp att det nu finns möjlighet till att få hjälp av ett medium när det gäller andlig vägledning i Lund. Det är ett specifikt företag som heter Anna medium i Skåne som jag hade tänkt att skriva några rader om här på bloggen. Jag har varit på det här företaget och själv fått hjälp. Det är nämligen så här spännande att jag snart ska påbörja en utbildning till medium. Men innan jag börjar på utbildningen kände jag att det var läge för att själv få andlig vägledning i Lund, det var så jag kom i kontakt med Anna medium i Skåne. 

 

Jag har den rätta känsligheten för att kunna ta emot budskap ifrån andra sidan. Men eftersom jag inte är helt säker på att jag gör rätt tolkningar när döda människor och djur börjar kommunicera med mig, tänkte jag att det var bra att få en så kallad “second opinion”, så då vände jag mig till Anna medium i Skåne. Jag fick då bekräftat att de budskap jag tagit emot, var helt rätt tolkade, och nu känner jag inte längre någon tveksamhet till min egen förmåga att verkligen kunna bli ett bra medium. Jag hoppas inom något år själv ha möjligheter att ställa upp för andra och ge dem en andlig vägledning i Lund. Jag hade väl även tänkt att hålla i seanser, både enskilt och i grupp, men en sak i taget och det viktigaste först, nämligen att jag nu ska fokusera på den här utbildningen till medium. Jag skulle vilja rekommendera er som behöver hjälp med andlig vägledning i Lund med omnejd, att höra av er till Anna medium i Skåne, för hon är verkligen riktigt duktig på vad hon gör, och genom att gå dit kan ni få svar och hitta lösningar på era problem.