Vill du har lite mer unika föremål och möbler i ditt hem. Kanske en trappa med en unik design som inte går att köpa vart som helt och som du antingen har designat själv eller som du har fått hjälp med att måla och skapa av snickare. Oavsett så kan det vara väldigt kul att ha något hemma som är lite mer unikt, speciellt för ens egna hem och som inte går att hitta i stort sett någon annanstans.

Anledningen till att jag pratat om just trappor är för att vi hade hemma hantverkare från Piggatorps Bygg AB i Skövde för vårt bygge när vi fixade trappan. Jag hade gjort tre olika skisser på hur jag ville ha det, eller idéer för hur jag ville ha det och så fick de säga vad som var möjligt att göra och inte och vilket av det som skulle bli lyckat och inte. Det slutade tillslut med att jag kombinerade två av skisserna med varandra för en lite sliten men samtidigt modern stil och så fick snickarna fixa med allt bygget. Det tog ganska lång tid för dem att göra det ändå, vilket kanske inte var så konstigt eftersom det var ganska avancerat. Men det var i alla fall snyggt, så det kan jag inte säga något annat om.

Piggatorps Bygg AB var väldigt bra men framförallt hade de bra priser. Även om det är avgörande att få duktiga byggarbetare för trappan så ville jag ändå inte lägga ner hur mycket pengar som helst om det gick att få samma resultat till ett mindre pris. Så efter att ha kollat runt länge så föll valet på Piggatorps Bygg AB i Skövde och jag är nöjd med det valet. Speciellt såhär i efterhand när jag kan se resultatet också.